DanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseRussianSpanish
g-stats

Skydda ditt guld

ESafe.se

Affärsverksamhet
Kvalitetskatalog.se
1000länkar.com - gratis länkkatalog
Powered by  MyPagerank.Net

Tips på guldförsäljning

Många som hittar hit gör det för att de letar efter ett enkelt sätt att sälja skrotguld, dvs gamla smycken som man vill omsätta till pengar. Det vanligaste sättet idag är att man beställer hem ett sk. guldpaket med vilket man skickar tillbaka sina värdesaker för värdering.

Därför vill jag tipsa om länkarna nedan som går till [...]

Guldpriset i SEK vecka 16 April 2010

Veckan som gick bjöd återigen på både stigande börs och stigande guld- och silverpris. Kommer en rekyl snart på börsen vilket gynnar ädelmetallerna, eller kommer de fortsätta att stiga sida vid sida?

Klicka på bilden ovan för att förstora.

Som synes steg guldpriset i SEK med +1,4% och silverpriset steg +2,68%. Samtidigt har börsen fortsatt att tuffa på [...]

Silvertackor i olika storlekar

Silvertackor som investering har jag tidigare skrivit om, och denna gången tänkte jag visa lite mer av vad det finns för olika varianter. Bilderna nedan är från min egen samling.

Här ser ni två st silvertackor. Den övre på 1 kg från GHAB, vilken är en tung liten sak. Den är mindre i verkligheten än man tror [...]

Guldpriset i SEK vecka 14 April 2010

Guldpriset och silverpriset i SEK fortsatte att ånga på uppåt under vecka 14, och börjar knappa in på börsen som även den gått starkt.


Guldpriset i SEK vecka 13 April 2010

Guldpriset har legat stabilt under hela vecka 13 utan några större förändringar. Det som dock sticker ut är silverpriset med en ökning i SEK på hela +4,28%.

Silvret tappade under vintern ganska mycket, vilket gav ett bra köpläge för långsiktiga investerare. Prisfallet är dock nu återhämtat med råge, och nu ligger silvret på +6,51% hittills för 2010 [...]