DanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseRussianSpanish
g-stats

Skydda ditt guld

ESafe.se

Affärsverksamhet
Kvalitetskatalog.se
1000länkar.com - gratis länkkatalog
Powered by  MyPagerank.Net

Ädelmetallforum.se växer sakta men säkert

Nu har vi haft igång vårt ädelmetallforum officiellt i mindre än två veckor, och fått en hel del besökare. Antalet medlemmar är inte så stort än, men det trillar in nya hela tiden och vissa är flitiga med skrivandet. Vi vill dock bli fler, så följer ni denna bloggen uppmanar jag er verkligen att registrera er! [...]

Avslutat samarbete med Liberty Silver

Efter ett långt samarbete med Liberty Silver så har jag gått vidare och avslutat min marknadsföring för dem. Efter ett par misstag från deras sida så fick jag nog, även om era köp gett er rabatt och gett mig provision. Fr om nu är därför min rabattkod “guldsilver” ej längre giltig.

Läs hela inlägget om Avslutat samarbete med Liberty Silver →

COMEX silverlager krymper alltmer

CFTC (Commodity Futures Trading Commission) har sedan ett tag tillbaka undersökt silvermarknaden, då stora aktörer som JP Morgan och HSBC ställer ut terminer med silver som är många gånger större än det fysiska innehavet. Detta har bidragit till att manipulera ner silverpriset på konstgjort låga nivåer. Reglerna har nu skärpts något, dock inte så mycket som man kunde hoppas på:

Läs hela inlägget om COMEX silverlager krymper alltmer →

Nytt forum för ädelmetaller

 

ädelmetallforum

De senaste veckorna har jag och en bekant jobbat på ett forum för ädelmetallsintresserade, något vi tyckte behövdes på den svenska delen av internet. Visserligen har redan Liberty Silver ett forum, men då de agerar i egenintresse är de inte objektiva eller oberoende i vissa frågor, exempelvis i fråga om konkurrerande företag osv.

Läs hela inlägget om Nytt forum för ädelmetaller →

Silver på lägsta nivån sedan februari

Silverpriset har gått lite berg-och-dalbana den senaste tiden pga stora händelser på COMEX där handeln med silverkontrakt görs. I skrivande stund är det nere på 6,87 kr/gram, vilket är den lägsta nivån sedan i slutet av februari. Personligen gråter jag inte över detta då min snittkostnad är mycket lägre, utan ser nuläget som ett utmärkt tillfälle att köpa på sig mer.

Läs hela inlägget om Silver på lägsta nivån sedan februari →

Små silvermynt, Walking Liberty

I senaste tidens kraftiga uppgång i silverpriset (och fall), så börjar mynten på 1 oz bli ganska dyra, beroende på vad man jämför med. Kanske inte dyra sett i ett längre perspektiv, men utgår man ifrån att silver någon gång skall återfå sin status som betalningsmedel så kommer 1 oz vara värt en halv förmögenhet. Flera mindre myntpräglare ger därför ut mindre storlekar av bullionmynt, som skall kunna användas som betalningsmedel i händelse av valutadestruktion pga hyperinflation.

Walking Liberty One Quarter Oz Läs hela inlägget om Små silvermynt, Walking Liberty →