DanishEnglishFinnishFrenchGermanItalianNorwegianPortugueseRussianSpanish
g-stats

Skydda ditt guld

ESafe.se

Affärsverksamhet
Kvalitetskatalog.se
1000länkar.com - gratis länkkatalog
Powered by  MyPagerank.Net

Liberty Silver nylanserar

Svenska Liberty Silver som är annonsör här har under helgen nylanserat sin sajt, vilket innebär en mängd nya funktioner för er besökare och kunder. Till att börja med så är gränssnittet lite snyggare och innehåller bl a realtidsuppdaterade priser på ädelmetaller. De har även sänkt sina fraktpriser och köper numera även in skrotmetall!

Det sistnämnda innebär att ni kan sälja exempelvis gamla smycken av guld eller silver till dem och få betalt i pengar, alternativt (som jag föredrar) köpa investeringsguld eller silver i stället.

Bloggaren Cornucopia har gjort en prisjämförelse för att se hur Liberty Silver står sig i konkurrensen för inköpspriser av ädelmetaller. Det trevliga resultatet visar att Liberty Silver exempelvis betalar 29 079 SEK för en 100g tacka med guld och 9 286 SEK för en Krugerrand, jämfört med Tavex som betalar 29 049 SEK respektive 9270 SEK för dessa produkter.

Deras inköpspris på silvertackor á 1 kg ligger även nära slutpriserna på auktioner på Tradera, vilket gör att Liberty Silver nu kan vara ett bättre val när man skall sälja pga högre säkerhet för köparen/säljaren. Bedrägerier kan faktiskt förekomma, men ej från ett professionellt företag som faktiskt kräver polistillstånd för att bedriva handel med ädelmetaller.

Dock bör tilläggas att pga momsregler gäller deras inköpspriser för silvermynt endast om de handlats av Liberty Silver från början. Liberty Silvers egna mynt är dock fortfarande mest fördelaktiga att sälja tillbaka. De betalar i skrivande stund 192 kr/mynt jämfört med 176 kr för en Silver Eagle.


Om du handlar med vår rabattkod

Nytt är även att när du handlar från Liberty Silver hittar du en meddelanderuta när du lägger beställningar. I denna ruta anger du din rabattkod när du handlar, i detta fallet “guldsilver” som ger dig 2% rabatt på ordervärdet. Precis som tidigare gäller rabatten för produkter av silver, platina och palladium, men ej guld eller monsterboxar med Liberty Silvermynt.

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>